• Lorem ipsum

Senseez

Senseez
Artikelcode ST63599
€34,99
niet op voorraad
Geniet van de heerlijke ontspannende trilling van het Senseez Executables kussen. Leg hem in de rug of druk hem stevig tegen je buik. Lees meer
Senseez tril kussen Executable
Geniet van de heerlijke ontspannende trilling van het Senseez Executables kussen. Leg hem in de rug of druk hem stevig tegen je buik.
€34,99
Senseez

Senseez - Producten met trilling

Senseez is een Canadees merk gespecialiseerd in materialen en producten met vibratie voor kinderen en volwassenen met onder andere autisme en ADHD. Het kleine trilmechanisme in de diverse kussens helpt kinderen tot rust te komen en zich te concentreren. Niet alleen ideaal voor thuis, maar dankzij het handzame formaat en de vrolijke designs ook prima te gebruiken op school, in een restaurant of onderweg.


Concentreren en leren met Senseez

Rustig aan tafel zitten, huiswerk maken of een boek lezen is lang niet voor elk kind vanzelfsprekend. Voor prikkelzoekers helpen deze trilkussens om langer stil te zitten en beter te concentreren.


Welke kinderen hebben baat bij de vibrerende kussens?

Het effect van de trilkussens is vooral groot bij beweeglijk kinderen / tieners en mensen met speciale behoeften (denk hierbij aan autisme / ADHD). De liefdevol ontworpen Senseez-kussens zen andere producten ijn niet alleen erg populair bij kinderen, maar ook bij pubers en volwassenen.

Er zijn veel redenen om de trilkussens te gebruiken:

  • Voor een gevoel van ontspanning
  • Voor een betere concentratie
  • Bij inslaapproblemen (de 3 in 1 senseez)
  • Bij sensorische informatieverwerkingsproblemen, ADHD en autisme