• Lorem ipsum

Squiqz en Arx

Squiqz en Arx zijn twee topproducten van Fatbrain Toys. Squiqz zijn leuke zuignappen die je aan elkaar kan plakken, waardoor er een leuke constructie ontstaat. Ook is het leuk om ze weer uit elkaar te halen. De Zuignappen geven een leuke plop als ze ...

Fat Brain Toys
Artikelcode FM50017E43
€39,99
op voorraad
Squigz, fun little suckers! Geef een kind een zuignap en je hoort alleen nog maar plop, plop. Alles om hen heen wordt onderzocht met de zuignappen. Lees meer
Squigz Starterset 22 stuks
Squigz, fun little suckers! Geef een kind een zuignap en je hoort alleen nog maar plop, plop. Alles om hen heen wordt onderzocht met de zuignappen.
€39,99
Squiqz en Arx
Squiqz en Arx zijn twee topproducten van Fatbrain Toys. Squiqz zijn leuke zuignappen die je aan elkaar kan plakken, waardoor er een leuke constructie ontstaat. De Zuignappen geven een leuke plop als ze loslaten. Het aan elkaar plakken en loshalen is een goede motorische oefening.
Arx zijn leuke maanvormige onderdelen waar je een mooie boog van kan bouwen. Door de magneten in de Arx kunnen de kinderen constructies maken die anders niet mogelijk zijn.