• Lorem ipsum

Toys and Tools Wholesale

Naast eigenaar van Toys and Tools ben ik ook eigenaar van Groothandel Toys and Tools Wholesale
We zijn distributeur van diverse sterke merken als Chewigem, Senseez, Terapy, Made by Us, Zip Sheets, crazy soap. Ben je retailer of zorgprofessional en heb je interesse in het verkopen van onze wholesale merken of wellicht in onze andere producten, registreer je dan op onze groothandel site wholesale.toysandtools.nl. Let op ons retailaanbod is niet hetzelfde als ons wholesale assortiment. Bekijk daarom de merken en bijbehorende producten op wholesale.toysandtools.nl. 

We zijn nog volop in ontwikkeling met de wholesalesite, maar veel van onze retail producten kunnen we ook wholesale aanbieden. Mail ons [email protected] als je meer interesse hebt in ons retail assortiment en benieuwd bent naar de wholesaleprijzen daarvan.

Ons speelgoed en onze sensorische producten zijn zeer geschikt voor gebruik in scholen, in de kinderopvang, door leerkrachten, coaches en therapeuten. Ben je als professional in de zorg of onderwijs  geïnteresseerd in het aankopen van grotere aantallen? Mail ons dan over de mogelijkheden van aantrekkelijke staffelkortingen.