• Lorem ipsum

Verzenden

Als wij, Toys and Tools de bestelde producten op voorraad hebben, worden deze na betaling gemiddeld binnen 1-3 werkdagen geleverd (uitgaande van standaard PostNL en of GLS bezorging). Rond de feestdagen hebben de postbezorgers altijd vertraging, helaas is nooit te zeggen wanneer de vertraging begint en de bezorging weer normaal is. Ook wij hebben het altijd druk met bestellingen, dus we raden aan om hier rekening mee te houden.

Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd, meestal worden ze de zelfde dag nog verzonden. Zie onze algemene voorwaarden voor de uitgebreide leveringsvoorwaarden.

Wilt u er zeker van zijn dat u de producten voor een bepaalde datum geleverd worden, neem dan vooraf contact met ons op en check onze social media (facebook en Instagram) voor eventuele actuele meldingen.

 Levering door GLS/ postNL in Nederland Bij een bestelling boven €65 gratis verzending
Brievenbuspost Nederland (voorwaarden PostNl gelden op de afmetingen) €3,95
Standaard Pakketpost GLS, bezorging aan huis €5,95
Zaterdagbezorging:€ 8,95

Bezorging op maandag / zaterdag
GLS levert op maandagen maar niet standaard op zaterdag. Het is mogelijk om de zaterdaglevering te kiezen. Zaterdagbezorging:€ 8,95 (is niet mogelijk voor waddeneilanden)


Bezorging België Bij een bestelling boven €90 gratis verzending
Pakketpost België tot 10 kilo €7,50
Pakketpost België tussen 10 en 30 kilo €11,50

Bezorging Duitsland, Luxemburg, Frankrijk Bij een bestelling boven €150 gratis verzending
Pakketpost tot 10 kilo €13,95
Pakketpost 10-20 kilo €16,95
Pakketpost zwaarder dan 20 kilo €24,95Pakketverzending
De kosten van verzenden zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het te verzenden product(en), de bestemming en bezorgopties. Bij het afrekenen van de producten worden de verzendkosten automatisch berekend.


Brievenbuspost
Speelgoedwinkel Het Knuffelkontje vindt het belangrijk om de verzendkosten voor u zo laag mogelijk te houden. Om het u en onszelf makkelijker te maken bieden we nu ook standaard brievenbuspost aan. U betaald hiervoor €3,95. Dit scheelt u €4,00 op uw verzendkosten. Bij het afrekenen van uw bestelling krijgt u automatisch de juiste verzendopties aangeboden die voor uw bestelling van toepassing is.

Ophalen
U kunt de producten ook bij ons ophalen in de winkel in Zwolle. U betaald dan geen verzendkosten. Afhalen kan alleen op afspraak. U kunt hiervoor contact met ons opnemen per mail [email protected] onder vermelding van uw bestelnummer.


Retourneren
We controleren het speelgoed voordat we het verzenden. Mocht er tijdens het verzenden toch iets kapot zijn gegaan, neemt u dan even contact met ons op. We zullen er dan voor zorgen dat u zo snel mogelijk een vervangend product toegestuurd krijgt of dat het bedrag wordt gecrediteerd.

Ruilen
Is het speelgoed toch niet wat u er van verwacht had, dan kunt u het altijd ruilen of retourneren binnen 2 weken na ontvangst. U kunt het product na overleg terugsturen aan:

Toys and Tools
N. Dijkstra
Vrouwenlaan 21
8017 HB Zwolle
Onder begeleiding van een briefje met het ordernummer, uw NAW gegevens en uw Iban gegevens of de oude pakbon.

Nadat we het retour gestuurde product in goede staat hebben ontvangst zullen we het bedrag zo snel mogelijk crediteren of u ander speelgoed toesturen.

U kunt het product ook altijd zelf terugbrengen naar onze magazijn.