• Lorem ipsum

Levertijd en verzendkosten

Als wij de bestelde producten op voorraad hebben, worden deze na betaling gemiddeld binnen 1-3 werkdagen geleverd (uitgaande van standaard PostNL en of GLS bezorging). Bestellingen worden zo spoedig mogelijk geleverd, meestal worden ze dezelfde dag nog verzonden. Zie onze algemene voorwaarden voor de uitgebreide leveringsvoorwaarden.

Wilt u er zeker van zijn dat u de producten voor een bepaalde datum geleverd worden, neem dan vooraf contact met ons op en check onze actuele verzendpagina of social media (facebook en Instagram) voor eventuele actuele meldingen.

Levering rond feestdagen of vakantieperiodes
Rond de feestdagen hebben de postbezorgers meestal vertraging, helaas is nooit te zeggen wanneer de vertraging begint en de bezorging weer normaal is. Ook wij hebben het altijd druk met bestellingen, dus we raden aan om hier rekening mee te houden.

Verzendkosten
Levering door GLS/ postNL in Nederland Bij een bestelling boven €85 gratis verzending
Brievenbuspost Nederland (voorwaarden PostNl gelden op de afmetingen) €3,99
Standaard Pakketpost GLS, bezorging aan huis vanaf €6,95
Zaterdagbezorging: vanaf € 9,95


Bezorging op maandag / zaterdag
GLS levert op maandagen maar niet standaard op zaterdag. Het is mogelijk om de zaterdaglevering te kiezen. Zaterdagbezorging: vanaf € 9,95 (is niet mogelijk voor waddeneilanden)


Bezorging België Bij een bestelling boven €115 gratis verzending
Pakketpost België tot 10 kilo €8,50
Pakketpost België tussen 10 en 30 kilo €13,50

Bezorging Duitsland, Luxemburg, Frankrijk Bij een bestelling boven €150 gratis verzending
Pakketpost tot 10 kilo €15,95
Pakketpost 10-20 kilo €17,95
Pakketpost zwaarder dan 20 kilo €27,95Pakketverzending
De kosten van verzenden zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van het te verzenden product(en), de bestemming en bezorgopties. Bij het afrekenen van de producten worden de verzendkosten automatisch berekend.


Brievenbuspost
Wij vinden het belangrijk om de verzendkosten voor u zo laag mogelijk te houden. Om het u en onszelf makkelijker te maken bieden we nu ook standaard brievenbuspost aan. Bij het afrekenen van uw bestelling krijgt u automatisch de juiste verzendopties aangeboden die voor uw bestelling van toepassing is.

Ophalen
U kunt de producten ook bij ons ophalen in de winkel in Zwolle. U betaald dan geen verzendkosten. Afhalen kan alleen op afspraak. U kunt hiervoor contact met ons opnemen per mail [email protected] onder vermelding van uw bestelnummer.


Retourneren of ruilen
We controleren het speelgoed zover mogelijk voordat we het verzenden. Mocht er tijdens het verzenden toch iets kapot zijn gegaan, neemt u dan contact met ons op. We zullen er dan voor zorgen dat u zo snel mogelijk een vervangend product toegestuurd krijgt of dat het bedrag wordt gecrediteerd. In het geval van een defect product is het retour sturen niet altijd noodzakelijk.


Retourtermijn
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventueel berekende verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten voor het retour sturen zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van het product(en) en kunnen verschillen per vervoerder. Exacte tarieven kunt u vinden op de website van uw vervoerder. De kosten voor een gemiddeld pakket bedragen rond de 7 euro (2023). U kunt het product(en) ook altijd zelf kosteloos terugbrengen naar ons magazijn in Zwolle.

Retour sturen
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product(en) met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons op te nemen via [email protected]. U kunt het product ook altijd zelf terugbrengen naar ons magazijn.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour automatisch terugstorten via onze betaalprovider, mits het product(en) reeds in goede orde retour ontvangen is.


Retouradres
U kunt uw bestelling retourneren naar het onderstaande adres Onder begeleiding van een briefje met het ordernummer en uw naam. De oude pakbon mag ook.


Toys and Tools Retouren

T.a.v. N. Dijkstra
Vrouwenlaan 21
8017 HB Zwolle