• Lorem ipsum

Retourneren of ruilen
We controleren het speelgoed zover mogelijk voordat we het verzenden. Mocht er tijdens het verzenden toch iets kapot zijn gegaan, neemt u dan contact met ons op. We zullen er dan voor zorgen dat u zo snel mogelijk een vervangend product toegestuurd krijgt of dat het bedrag wordt gecrediteerd. In het geval van een defect product is het retour sturen niet altijd noodzakelijk.


Retourtermijn
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventueel berekende verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten voor het retour sturen zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van het product(en) en kunnen verschillen per vervoerder. Exacte tarieven kunt u vinden op de website van uw vervoerder. De kosten voor een gemiddeld pakket bedragen rond de 7 euro (2023). U kunt het product(en) ook altijd zelf kosteloos terugbrengen naar ons magazijn in Zwolle.

Retour sturen
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product(en) met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht dient u contact met ons op te nemen via info[at]toysandtools.nl. U kunt het product ook altijd zelf terugbrengen naar ons magazijn.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour automatisch terugstorten via onze betaalprovider, mits het product(en) reeds in goede orde retour ontvangen is.


Retouradres
U kunt uw bestelling retourneren naar het onderstaande adres onder begeleiding van een briefje met het ordernummer en uw naam. De oude pakbon mag ook.


Toys and Tools Retouren

T.a.v. N. Dijkstra
Vrouwenlaan 21
8017 HB ZwolleUitzonderingen retourneren

  • hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is;
  • die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
  • die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
  • die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
  • die snel kunnen bederven of verouderen;


Ruilen

Wil je een product ruilen voor een andere maat of kleur? Dat kan uiteraard. Wil je zeker weten dat het gewenste item er nog is? stuur dan een e-mail naar info[at]toysandtools.nl. Wanneer je een artikel omruilt voor iets anders, sturen wij de ruilorder kosteloos naar je toe.