• Lorem ipsum

Sinterklaas enthousiast over speelgoed voor kind met handicap

Sinterklaas enthousiast over speelgoed voor kind met handicap

Het is elk jaar weer een flinke opgave om leuk en goed speelgoed te vinden voor die lieve kindertjes. Zeker als zij een beperking hebben. Ik ben dan ook erg blij dat ik door Inkooppiet, werd gewezen op de Speelgoedwinkel Het Knuffeltje. Ik heb heel wat speelgoed bekeken en getest, zoals je op de foto's wel kan zien en ik kan het speelgoed van Het Knuffelkontje echt aanbevelen. Laat de kinderen maar alvast verlanglijstjes op de site aanmaken, dan weet Inkooppiet wat hij moet bestellen.

Sinterklaas verbaasd over Knuffelkontje speelgoed
Het is elk jaar weer een flinke opgave om leuk en goed speelgoed te vinden voor die lieve kindertjes. Zeker als zij een beperking hebben. Ik ben dan ook erg blij dat ik door Inkooppiet, werd gewezen op de Speelgoedwinkel Het Knuffelkontje. Ik zag speelgoed op de site staan die ik nog niet eerder ergens had gezien. Daar moest ik het fijne van weten. Ik heb de eigenaresse gevraagd of ze wat speelgoed langs kon brengen, zodat ik het zelf even kon bekijken. En ja ik heb ook even wat speelgoed getest. Tja je moet wel weten wat je cadeau doet uiteraard. Ook heb ik Klunspiet even met het speelgoed laten spelen, en ik kan nu met recht zeggen dat het tegen een stootje kan.

Sinterklaas-tobbles-fatbrain-Spin-Again
Foto Joyce FOTO -Diverse producten Fatbrain: Tobbles, SpinAgain en Wimzle


Magna-tiles, Clicformers, druppelbanen....

Hebben jullie wel eens gehoord van Magna-tiles, Clicformers, druppelbanen, druktemakers, Tobbles, Wimzle? Dat zijn nog maar een paar van die gekke namen die ik heb onthouden. Allemaal speelgoed om mee te bouwen, te stapelen of te snoezelen, wat dan ook moge zijn. In elk geval speelgoed voor verschillende niveaus in de ontwikkeling en voor kinderen met een handicap. U moet weten dat ik in het verleden nog wel eens speelgoed kado heb gegeven wat heel leuk leek, maar wat achteraf toch niet zo geschikt bleek te zijn. Gelukkig hebben ze bij speelgoedwinkel Het Knuffelkontje veel verstand van speelgoed, wat geschikt is en wat niet. Sla ik op dat vlak geen flaters meer.   

Sint-Magna-tiles  Sint-Piramide  Sinterklaas-blikopener-melissa-and-doug-kadoFoto: Joyce FOTO
VLNR: Magna-Tiles, Piramide, Blikopener van Melissa and Doug

 

Kauwkettingen om te ontstressen.
Heel apart, Stress piet zat tijdens de speelgoeddemonstratie, de hele tijd te kauwen. Ik maar denken dat hij de hele voorraad pepernoten zat weg te kauwen, bleek hij dat een kauwketting te zijn waar hij op beet. Daar wordt hij rustig van zegt hij. Ik heb hem inderdaad nog nooit zo kalm en ontspannen gezien. Volgens eigenaresse Nicole kan dat voor sommige kinderen en volwassenen inderdaad kalmerend werken. Wat een uitkomst! Nou ik neem in vervolg er altijd maar een paar mee op huisbezoeken, je weet immers nooit wanneer je weer zo'n gestresste ADHD moeder tegenkomt.

Sint-kauwketting-chewigem
Foto: Joyce FOTO - Kauwketting raindropChewigem

Aanbevelen
Ik heb heel wat speelgoed bekeken en getest, zoals je op de foto's wel kan zien en ik kan het speelgoed van Het Knuffelkontje echt aanbevelen. Laat de kinderen maar alvast verlanglijstjes op de site aanmaken, dan weet Inkooppiet wat hij moet bestellen.

Groet,

Sinterklaas

 Sinterklaas-Wobbel-kado

Foto: Joyce FOTO - Wobbel Board

P.S. Ik heb trouwens ook nog twee ideale cadeautjes voor Knoeipiet gevonden, namelijk knetter- en kneedzeep, gaat hij hopelijk wat vaker zijn handen wassen. en die gebogen plank, de Hobbel of Wobbelzoals dat ding heet, heb ik gelijk maar voor mijzelf aangeschaft. Blijf ik ook in Spanje een beetje fit om die hobbelige daken op te gaan.

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.