• Lorem ipsum

Elsemarijn's Review van het Voelwiel

Elsemarijn's Review van het Voelwiel

De afgelopen weken hebben een aantal kinderen van het kinderdiensten en behandelcentrum De Schuit in Amsterdam dit ergonomische materiaal mogen testen en ontdekken. Het is zeer in de smaak gevallen. Dit jongetje raakte niet uitgespeeld!

Yes ons eerste testspeelgoed, het voelwiel is aangekomen! De afgelopen weken hebben een aantal kinderen van het kinderdiensten en behandelcentrum De Schuit in Amsterdam dit ergonomische materiaal mogen testen en ontdekken. Het is zeer in de smaak gevallen! Er kwam fantasiespel op gang door het speelgoed als stuur te gebruiken, zoals je op het filmpje ziet.

Verder kan het ook gebruikt worden om kleuren te sorteren en te benoemen, door de gekleurde balletjes door druk/knijpbewegingen te verplaatsen naar de juiste kleur uiteinde. Daarnaast is het erg prettig materiaal om te voelen en in te knijpen. Hij is ook meerdere keren in de mond beland, maar dit heeft hij allemaal overleefd. Het speelgoed is in de smaak gevallen en het jongetje op het filmpje was erg ontdaan en verdrietig toen het tijd was het speelgoed op te ruimen. Hij is dus nog lang niet uitgespeeld!

Bekijk zelf hoeveel plezier dit jongetje heeft met het Voelwiel. Elsemarijn heeft maar liefst twee filmpjes gemaakt.


 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.