Uw specialist in educatieve en sensorische materialen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Prikkelverwerking /

Trilling

Om langer stil te zitten tijdens de les zijn, hebben sommige kinderen, tieners of volwassenen baadt het voelen bij vibraties. Het Canadese bedrijf Senseez heeft hiervoor speciale vibrerende kussens ontwikkeld. Naast de kussens met trilling, hebben ze ook kleine vibrerende massage knuffeltjes ontwikkelt en kussen met hot and coldpack, vibratie en verzwaring. Met Senzeez producten kan je heerlijk ontspannen.


Weergave:


Bezig met laden...
Senseez Soothables Jelly - massage knuffel
Senseez Soothables zijn kleurrijke en vrolijk ogende vibrerende massage knuffels en geven een zacht trillend gevoel wanneer je ze tegen je lichaam aandrukt.
€ 15,99
Senseez Adjustables 3 in1 - 3 manieren om je zintuigen te kalmeren
Senseez Adjustables... â3 manieren om je zintuigen te kalmerenâ. Deze kleurrijke en vrolijk ogende vibrerende en verzwaarde kussens geven een zacht...
€ 65,00
Senseez Originals Oranje - trilkussen
De trilkussens van Senseez helpen het lichaam te kalmeren, ontspannen en tot rust te komen. Het ideale kussen om heerlijk mee in slaap te vallen of je te...
€ 34,95

Klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen laat het ons dan weten!
                                                                    
Mail: info@toysandtools.nl
Tel: 0031- (0)38-7851646
(ma t/m vrijdag 9.00 - 18.00)

Brievenbuspakket NL € 3,95
Pakketpost NL € 5,95
GRATIS verzenden NL vanaf € 70,-

Toys and Tools

Toysandtools.nl is leverancier van kwalitatief hoogwaardig spel-, oefenmaterialen en hulpmiddelen die aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van het kind, ook als het kind net iets meer ondersteuning of uitdaging nodig heeft.

Onze materialen zijn geschikt voor scholen, kinderdagverblijven, therapeuten, kindercoaches, intern begeleiders, leraren, zorginstellingen en particulieren.


 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

toysandtools.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Beste Klant,

Wat leuk dat je een kijkje wil nemen op onze site. Helaas is de site nu tijdelijk in onderhoud ivm het overgaan op een ander platform en is bestellen nu niet mogelijk.

 

We u graag tijdelijk door naar onze andere website Hetknuffelkontje.nl.

Prijzen, producten en voorraden worden niet meer bijgehouden en kunnen daarom verschillen met het aanbod op Hetknuffelkontje.nl


Excuses voor het ongemak.

Team Toys and Tools