Uw specialist in educatieve en sensorische materialen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Contact
We zijn graag goed bereikbaar voor onze klanten. U kunt ons daarom op verschillende manieren bereiken.

Tel 038-7851646
Mail: info@toysandtools.nl
Facebook-messenger: FB/toysandtools


Veel gestelde vragen
1.1 Kan ik speelgoed en spelmateriaal ruilen of retourneren?
U heeft de mogelijkheid om het bestelde speelgoed zonder opgave van reden te retourneren gedurende 14 dagen. Deze termijn gaat in op het moment dat u de producten ontvangt. U dient het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ons te retourneren.

Retourneren kan echter alleen na overleg. Retourzenden is gratis, wanneer u de gehele bestelling retour stuurt. Stuurt u slecht een deel van de bestelling terug dan betaalt u de verzendkosten die berekend zouden worden over de producten die u heeft gehouden. Heeft u betaald voor pakketpost en zou eigenlijk brievenbuspost berekend moeten worden over het product wat u heeft gehouden, krijgt u uiteraard het verschil terug. 

Als u het product wilt omruilen voor een ander product, omdat het product defect is of toch niet geschikt blijkt te zijn, sturen we u gratis een vervangend of alternatief product op.


 
1.2 Moet ik verzendkosten betalen?
U heeft de mogelijkheid om de producten kosteloos bij ons in Zwolle af te halen. Bovenaan de pagina vind u onze adresgegevens. Afhalen is alleen mogelijk op afspraak.

Verder kunt u ervoor kiezen om producten te laten verzenden. Kijk voor actuele prijzen en verzendmethoden op onze pagina “Verzendprocedure”. Binnen Nederland versturen we bestellingen boven de 70 euro gratis en naar Belgie boven de 100 euro.
 
1.3 Kan ik het product ook bij een ander laten bezorgen?

Ja. Standaard wordt uw adresgegevens gebruikt als afleveradres. Wilt u de producten bijvoorbeeld kado doen, dan kunt u bij het afrekenen aangeven dat u het naar een alternatief afleveradres wilt laten versturen. Ook is het mogelijk om het naar een postafhaalpunt te laten sturen. Op de website van PostNL vind u de gegevens van de afhaalpunten.

1.4 Kunt u het speelgoed ook voor mij inpakken?

Ja, u kunt uw wensen in het veld “eventuele vragen/opmerkingen”  aangeven. Grote producten zoals o.a. fietsjes kunnen we helaas niet voor u inpakken.

1.5 Mijn pakket/product is beschadigd? Wat nu?

Neem nooit beschadigde pakketten aan. We kunnen dan geen garantie meer geven op de producten. Is het product beschadigd of incompleet? Neemt u dan binnen 7 werkdagen na ontvangst van de producten per mail contact met ons op.

1.6 Hoe zit het met de privacy van de door mij verstrekte gegevens?

Uw gegevens worden slechts door ons gebruikt om uw bestelling en de verzending ervan goed af te handelen. De gegevens worden nooit aan derden verstrekt.

1.7 Kan ik het speelgoed en spelmateriaal ook ergens bekijken en voelen voordat ik iets koop?

U kunt ons speelgoed en spelmateriaal bekijken, voelen en beleven bij onze afhaallocatie aan de vrouwenlaan 21 te Zwolle. Ook bieden wij bedrijven, scholen of andere professionals de mogelijkheid om vrijblijvend ons speelgoed en spelmateriaal op eigen locatie te bewonderen. Mail of bel ons om een afspraak te maken.

Verder staan we regelmatig op congressen en beurzen om onze materialen te promoten. Organiseert u zelf een leuke beurs, laat het ons weten. We komen graag bij u onze producten showen.

1.8 Leveren jullie ook aan bedrijven, kinderdagverblijven, scholen en/of professionals?

Ja. Wij verkopen zowel aan particulieren als aan bedrijven, instellingen en professionals. U kunt uw bestelling gewoon via de webshop doorgeven en het verschuldigde bedrag betalen via Ideal of door het bedrag aan ons over te maken. Ook is het mogelijk voor bedrijven om een bestelling op rekening te plaatsen. Bij een eerste bestelling vragen we u vaak een aantal bedrijfgegevens door te geven. Na uw bestelling nemen wij hierover even contact met u op.

1.9 Ik zoek een speciaal product, maar deze kan ik niet vinden? Kunt u deze voor mij bestellen?
Wij kunnen veel verschillende producten bestellen. Als u aan ons doorgeeft wat voor een speelgoed u precies zoekt, zullen wij ons best doen om het product voor u te bestellen. Kunnen wij het niet voor u bestellen, dan zullen wij u proberen verder te helpen of te verwijzen naar onze collega's. 

Wij doen ons uiterste best om bij de speelgoedbeschrijvingen aan te geven voor wie het wel of niet geschikt is. Als kinderen of volwassenen meervoudig gehandicapt zijn kan het extra lastig zijn om geschikt speelgoed te vinden. Vaak zijn er te veel voorwaarden of uitzonderingen die wij bij het beschrijven van het product niet allemaal kunnen opnemen. In die gevallen kunt u het beste contact met ons opnemen. Dan kunnen we aan de hand van de mogelijkheden die het kind wel heeft wellicht iets vinden wat wel leuk en geschikt is.
1.10 Leveren jullie ook buiten Nederland?
Ja. Uiteraard kunnen we ook buiten Nederland leveren. Standaard zijn bestellingen vanuit België en Duitsland mogelijk. Als u woonachtig bent in een ander land is bestelling via de website nog niet mogelijk. U kunt uw bestelling wel via email doorgegeven. Wij nemen dan contact met u op over de exacte verzendkosten en de betaalwijze.

Woont u in Nederland, België of Duitsland en u wilt uw pakketje naar een ander land laten verzenden. Ook dat kan. Als u via email ons het juiste adres doorgeeft, dan kunnen wij u de exacte verzendkosten en betaalwijze doorgeven.

Overige vragen
Mocht u toch nog vraag hebben neemt u dan contact met ons op.
Tel: 038-7851646 of mail naar info@toysandtools.nl

Klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen laat het ons dan weten!
                                                                    
Mail: info@toysandtools.nl
Tel: 0031- (0)38-7851646
(ma t/m vrijdag 9.00 - 18.00)

Brievenbuspakket NL € 3,95
Pakketpost NL € 5,95
GRATIS verzenden NL vanaf € 70,-

Toys and Tools

Toysandtools.nl is leverancier van kwalitatief hoogwaardig spel-, oefenmaterialen en hulpmiddelen die aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van het kind, ook als het kind net iets meer ondersteuning of uitdaging nodig heeft.

Onze materialen zijn geschikt voor scholen, kinderdagverblijven, therapeuten, kindercoaches, intern begeleiders, leraren, zorginstellingen en particulieren.


 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

toysandtools.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Beste Klant,

Wat leuk dat je een kijkje wil nemen op onze site. Helaas is de site nu tijdelijk in onderhoud ivm het overgaan op een ander platform en is bestellen nu niet mogelijk.

 

We u graag tijdelijk door naar onze andere website Hetknuffelkontje.nl.

Prijzen, producten en voorraden worden niet meer bijgehouden en kunnen daarom verschillen met het aanbod op Hetknuffelkontje.nl


Excuses voor het ongemak.

Team Toys and Tools