Uw specialist in educatieve en sensorische materialen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Coaching /

Echtscheiding

Als ouders gaan scheiden, gaat dat vaak gepaard met heftige emoties. Emoties van de ouders, maar ook van het kind. Ze zijn vaak erg verdrietig, boos, verward en hebben schuldgevoelens, denken dat het hun schuld is dat zijn/haar ouders gaan scheiden. Ook zitten ze met veel vragen, het is dan ook goed om een open en eerlijk gesprek met elkaar aan te gaan zodat gevoelens beproken en vragen beantwoord kunnen worden.


Weergave:


Bezig met laden...
Goed Gesprek
Deze uitnodigende vragenkaartjes helpen kinderen en ouders op een ontspannen en speelse manier contact te hebben over de scheiding.
€ 21,95
Krachtvriendjes
De krachtvriendjes zijn speciale vriendjes voor kinderen van gescheiden ouders. Op elk kaartje staat een van de krachtvriendjes met een bekrachtigende...
€ 21,95

Klantenservice

Heb je vragen of opmerkingen laat het ons dan weten!
                                                                    
Mail: info@toysandtools.nl
Tel: 0031- (0)38-7851646
(ma t/m vrijdag 9.00 - 18.00)

Brievenbuspakket NL € 3,95
Pakketpost NL € 5,95
GRATIS verzenden NL vanaf € 70,-

Toys and Tools

Toysandtools.nl is leverancier van kwalitatief hoogwaardig spel-, oefenmaterialen en hulpmiddelen die aansluiten bij het ontwikkelingsniveau van het kind, ook als het kind net iets meer ondersteuning of uitdaging nodig heeft.

Onze materialen zijn geschikt voor scholen, kinderdagverblijven, therapeuten, kindercoaches, intern begeleiders, leraren, zorginstellingen en particulieren.


 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn  inclusief  BTW   

toysandtools.nl gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Beste Klant,

Wat leuk dat je een kijkje wil nemen op onze site. Helaas is de site nu tijdelijk in onderhoud ivm het overgaan op een ander platform en is bestellen nu niet mogelijk.

 

We u graag tijdelijk door naar onze andere website Hetknuffelkontje.nl.

Prijzen, producten en voorraden worden niet meer bijgehouden en kunnen daarom verschillen met het aanbod op Hetknuffelkontje.nl


Excuses voor het ongemak.

Team Toys and Tools